Achterspatbord voor Royal Enfield Interceptor 650 / Continental GT650 2018-2023

In Stock
SKU: RF-RE
€ 177,10

Achterspatbord

Modellen: Royal Enfield Interceptor 650 / Continental GT650 '18-'23

Dit is het meest gecompliceerde deel van de twee projecten. Het achterlicht in zijn oorspronkelijke vorm is vrij groot; we vonden het niet leuk, dus besloten we het te vervangen, maar gaandeweg realiseerden we ons dat dit niet kon gebeuren zonder enige wijziging. We wilden dat onze producten vastgeschroefd zouden worden, dus besloten we alles van het achterste deel van de motorfiets te verwijderen en alles helemaal opnieuw te ontwerpen; we hebben geprobeerd het zo 'opgeruimd' mogelijk te houden en het zo te doen dat het zonder aanpassingen op beide modellen kan worden gebruikt. Dus bouwden we een nieuw achterspatbord, korter dan het origineel, zodat het achterste deel van de motorfiets meer open zou zijn.
Een nieuwe plastic afdekking van de metalen OM-steunbeugel die het remlicht vasthoudt, is ontworpen voor het Café Racer-project, waardoor de kentekenplaathouder kan worden ondersteund (zonder het extra grote originele remlicht) en kan ALLEEN worden gebruikt met onze SCR-RE- CR-ziteenheid met stoplicht op de motorkap.
We hebben ook twee verschillende zaklampvoeten ontworpen, met behoud van de plaathouder, zodat je de mogelijkheid hebt om het type zaklamp te gebruiken dat je voorkeur heeft, het origineel of een ander type. De plastic onderdelen zijn allemaal gemaakt van een 3 mm dikke ABS-kunststof in matzwarte kleur en de metalen onderdelen zijn gemaakt van ijzer, geverfd met elektrostatische verf. In het installatiepakket vindt u alle benodigde onderdelen samen met gedetailleerde instructies en rijk fotografisch materiaal.

Producten die compatibel zijn met Royal Enfield Continental GT650

Toon alle 830 compatibele producten
Shipping with
FedEx
Payment via
Paypal, Credit card
GooglePay, ApplePay