Aripa spate pentru Royal Enfield Interceptor 650 / Continental GT650 2018-2023

Disponibil
Cod intern produs: RF-RE
177,10 €

Aripa spate

Modele: Royal Enfield Interceptor 650 / Continental GT650 '18-'23

Aceasta este cea mai complicată parte a celor două proiecte. Lampa din spate în forma sa originală este destul de mare; nu ne-a plăcut așa că am decis să-l înlocuim, dar pe parcurs ne-am dat seama că acest lucru nu se poate întâmpla fără nicio modificare. Am vrut ca produsele noastre să fie înșurubate, așa că am decis să scoatem totul din partea din spate a motocicletei și să proiectăm totul de la zero; am incercat sa il mentinem cat mai 'ordonat' si sa o facem in asa fel incat sa poata fi folosit pe ambele modele fara nicio modificare. Așadar, am construit un nou aripă spate, mai scurtă ca lungime decât originalul, astfel încât partea din spate a motocicletei să fie mai deschisă.
Un nou capac din plastic al suportului metalic OM care ține semaforul de stop a fost proiectat pentru proiectul Café Racer, făcând posibilă susținerea suportului plăcuței de înmatriculare (fără semaforul original supradimensionat) și poate fi folosit NUMAI cu SCR-RE- Unitate de scaun CR care are o lumină stop pe capotă.
De asemenea, am proiectat două baze de lanternă diferite, păstrând în același timp suportul pentru farfurie, astfel încât să aveți opțiunea de a folosi tipul de lanternă pe care îl preferați, originală sau orice alt tip. Zona pieselor din plastic sunt toate realizate dintr-un plastic ABS de 3 mm grosime de culoare negru mat iar piesele metalice sunt din fier, vopsit cu vopsea electrostatica. În pachetul de instalare veți găsi toate piesele necesare împreună cu instrucțiuni detaliate și material fotografic bogat.

Produse compatibile cu Royal Enfield Continental GT650

Afișați toate produsele compatibile 830
Shipping with
FedEx
Payment via
Paypal, Credit card
GooglePay, ApplePay