Royal Enfield Interceptor 650 / Continental GT650 2018-2023 için arka çamurluk

In Stock
Stok Kodu: RF-RE
177,10 €

Arka çamurluk

Modeller: Royal Enfield Interceptor 650 / Continental GT650 '18-'23

Bu, iki projenin en karmaşık kısmıdır. Orijinal haliyle arka lamba oldukça büyük; beğenmedik ve değiştirmeye karar verdik, ancak yol boyunca bunun herhangi bir değişiklik olmadan olmayacağını anladık. Ürünlerimizin cıvatalı olmasını istedik, bu yüzden motosikletin arka kısmındaki her şeyi çıkarmaya ve her şeyi sıfırdan tasarlamaya karar verdik; mümkün olduğu kadar 'düzenli' tutmaya ve her iki modelde de herhangi bir değişiklik yapmadan kullanılabilecek şekilde yapmaya çalıştık. Bu nedenle, motosikletin arka kısmının daha açık olması için orijinalinden daha kısa olan yeni bir arka çamurluk yaptık.
Stop lambasını tutan OM metal destek braketinin yeni bir plastik kapağı, Café Racer projesi için plaka tutucuyu desteklemeyi (büyük boy orijinal stop lambası olmadan) mümkün kılmak için tasarlanmıştır ve SADECE SCR-RE- ile kullanılabilir. Kaportada stop lambası olan CR koltuk ünitesi.
Ayrıca plaka tutucusunu korurken iki farklı el feneri tabanı tasarladık, böylece istediğiniz türde, orijinal veya başka bir tür el feneri kullanma seçeneğine sahip olabilirsiniz. Plastik kısımlar mat siyah renkte 3mm kalınlığında ABS plastikten, metalik kısımlar ise demirden imal edilmiş olup elektrostatik boya ile boyanmıştır. Kurulum paketinin içinde, ayrıntılı talimatlar ve zengin fotoğraf malzemeleriyle birlikte gerekli tüm parçaları bulacaksınız.

Uyumlu ürünler Royal Enfield Continental GT650

Tüm 830 uyumlu ürünleri göster
Shipping with
FedEx
Payment via
Paypal, Credit card
GooglePay, ApplePay